Hamp inneholder cannabis, men konsentrasjonen av THC er mye, mye lavere, så det har aldri blitt brukt som et rekreasjons stoffet. På den annen side, den har tradisjonelt blitt brukt til å lage tekstiler, papir og mat. Mer nylig, det har også vært brukt som et alternativ til korn i biodrivstoff. Og hamp pellets kan brennes for drivstoff også.

En annen mulig bruk er hamp-basert plast, som er biologisk nedbrytbare, og både billigere og sterkere enn petroleum-basert plast.

Og hva med å bygge? Vel, som Tror Realty forklart i et nylig innlegg, det kan faktisk betraktes som et slags rart materiale, med dusinvis av mulige bruksområder. For eksempel kan den brukes til isolasjon, der det gir høyere karakterer enn andre typer materialer, og er lettere og enklere å bruke. Det kan også erstatte betong. Såkalte «hempcrete» kan bli brukt til å produsere blokker (bildet), paneler og til og med 3D-printede former for vegger og gulv. Hempcrete ikke er egnet for bærende vegger, tankene, men hamp adobe. Det er en blanding av refractories, vann, og hamp, og det har en svært rask angi tid og utmerket termisk og strukturelle kvaliteter som overgår selv betong.

Hamp er en erstatning for tre også. Det kan være ekstrudert akkurat som trelast kan, for å gjøre brett, tre feltene, kryssfiner – you name it. Det har samme nivå av hardhet til eik. Best av alt selv, mens en bartre trelast treet tar rundt 40 år på å vokse, hamp kan vokse på bare 90 dager. Den vokser på omtrent samme hastighet som bambus, og det er mulig å få tre vokser seasons per år i enkelte deler av USA

Det er miljøvennlig også siden hamp sequesters større mengder karbon fra atmosfæren enn andre avlinger. Så hamp bygninger har potensial til å bli karbon-negativ hvis det gjøres riktig, Tror Realty sa.

For å oppsummere det, hamp kan brukes i alt fra såler til gulv, tak og vegger, insualtion, helvetesild og mer. Det kan erstatte murstein og blokker, kan brukes for å sikre skap og sengetøy. Det er også svært motstandsdyktig mot mugg, mugg, skadedyr som termites og det er en naturlig brannhemmende.

Det eneste problemet er hamp ‘ s omdømme. Fordi det ble gruppert med marihuana så lenge og ulovlig å vokse frem til 2018, er det få som er klar over fordelene. Så det er bruk i bygg og anlegg er fortsatt uvanlig.

Som kan være i ferd med å endre seg. I dag er det fortsatt ingen hamp supply chain i stedet for de produktene som er å gå fra gårdene til de som kan gjøre det til hempcrete eller hamp trelast. Mindre selskaper prøver å gjøre det selv, så det kan ikke være lenge før vi begynner å se mer hamp boliger i U. S

«I løpet av de neste par årene vil du begynne å se hamp hjem og hamp alternativer for treverk, betong og stål,» Steve Streetman skrev i Tror Realty. «Når et produkt er bedre, billigere og raskere, så vel som mer miljøvennlig, det kan ikke bli holdt nede for lenge nå at det er lovlig, og reglene for voksende det har blitt utviklet.”