Over 800 ting Amy Vajnhaus, inkludert en kort kjole som den avdøde britiske sangeren hadde i den siste konserten, det vil bli tilbudt for salg på auksjon.

Det er forventet at grønn og svart kjole og Moschino vesken i form av et hjerte, som ofte ble fotografert vinneren av den Grammy-priser, vil nå en pris på 15 000 til $ 20,000 hver, i henhold til Indeksen.

 

Foreldrene bestemte seg for at tiden er inne til å selge hennes personlige og profesjonelle elementer, sa Martin Nolan, direktør for Julien ‘ s Auctions.

Sangeren døde av alkohol forgiftning da hun var 27 år gammel, i juli 2011. Siste opptreden var i Beograd for en måned før.

«For dem var det svært emosjonelle å si ting for sent datter,» sa Nolan.

«Men de vet at det de tilfeller gå fans og samlere og museer, og investorer rundt om i verden som vil fortsette å sette pris på, nyt, avsløre dem.”

Familien ønsker å sikre at alle hennes fans har en sjanse til å kjøpe noe, han sa Nolan, som er to år jobbet han på utarbeidelse av salget.

De fleste av kjolen har en lavere startpris, fra 2000 til 4000 dollar, og den pris som starter for belter, parfyme, sko, ballettsko, gitarer, og setter trommer starter allerede fra 50 til 100 dollar.

Vajnhaus har blitt kjent over hele verden med sin unike utseende, atferd som ville ha anket til media og musikk prožetom jazzom. Gitt ut to studioalbum, Frank og Tilbake til Svart.