Montenegrinsk accordionist Scepan Stojanovic etter suksessen med den serbiske versjonen av showet «jeg har talent», bestemte han seg for å lykke gå i kroatia sin versjon av det samme. Og i denne konkurransen, der konkurransen er sterk, det strømmer gjennom landsbyer klarte å imponere dommerne, men publikum i hallen, og det er derfor gitt plassering i den videre konkurransen. Om hvorfor, etter at den serbiske vis, bestemte seg for å gå i kroatia for «Nyheter», sier:

«Fordi jeg liker den store scenen, jeg liker når jeg er på scenen, og når jeg gjør det jeg elsker mest. For meg en spesiell følelse i første omgang, og deretter seg selv og reklamefilmer, fordi jeg ønsker å utvide markedet når det kommer til forestillinger, som de fristelser, nye utfordringer, og jeg har også ønsket å tilby noe nytt til publikum, først av alt. Kroatisk ‘Supertalent’ er en stor del av konkurransen, med en seriøs organisasjon, dine dommer for, deltakerne i jeg og sikret», historien om inntrykkene med denne konkurransen Stojanovic.

 

Ikke skjule sin deltakelse i den serbiske versjonen av «i got talent» mye hjelp i din karriere.

«Uforglemmelig halvt år for meg. Som for meg, jeg har en rekke Internasjonale og republikanske konkurranser hvor jeg vant 12 første premier og to andre premier, konkurransen der jeg fikk en flott opplevelse. Jeg har hatt solističke konserter med klassisk musikk, og alle det var ikke så mye media ispraćeno med oss, dessverre. Etter dem, min dječaki drøm jeg hadde for meg selv til å holde. Ser på konkurranse ‘talent’ meg selv jeg tenkte på den store scenen, og det er hva som skjedde. Jeg bestemte meg for å registrere deg, de umiddelbart akseptert søknaden min å se på mine opptak fra konkurransen. Etter at mitt liv forandret seg mye. I mitt nabolag for mange mennesker som ikke vet å gjøre musikk profesjonelt, å spille munnspill. Og det er slik det er med oss, du har å gå et sted utenfor for å slå oppmerksomhet til deg selv», historien Stojanovic lagt det fra at første forestilling gikk alle sammen.

«Denne forestillingen er et par uker siden var i en trend i rangeringer og turnert i hele regionen. Og virkelig, etter første halvår var jeg en av favorittene, som er på slutten av runden i en sirkel, og det viser seg – den tredje sted for meg er en stor suksess. Glad for at jeg fant blant 12 av de beste fra et par hundre konkurrenter, og til slutt endte opp som den tredje, han hadde stor støtte fra alle kanter, og overalt hvor jeg viser opp folk de bare gikk opp, tok opp, gratulerte», minnes han, og gjemme ham i en rekke vakre uspomenih knyttet til denne konkurransen.

«En masse detaljer merket at konkurransen min i Beograd. Isolert vil en detalj – rock gruppe, cape town for å konkurrere med meg i det siste og deres frontfigur i bandet Goran bakić telefoner jeg dedikert en sang til støtte for i front av superfinale. Fra alle kanter støtte helles i. Etter konkurransen jeg var med min venn og kollega, Ahmet Krnićem som jobbet matrise for konkurransen i Serbia og nå, for dette i Kroatia, grunnla en Virtuos band, og her er noen av fire år siden vi har vært på musikk scene, vi er aktive over Montenegro og utenfor den samme. Mest spille i klubber, og vi har besøkt nesten alle landene i regionen», han bragged Stojanovic som er ytelsen i den kroatiske ‘Supertalentu’ begynte emne fra den populære serie «Spillet om tronen».

«Jeg liker det mye emnet. Først av alt, det er best vi passer på den blanding som jeg forestilte meg. Jeg spilte det om et år siden, da jeg var i Komovi, og til og med laget en video ganske spontant, fordi jeg passer inn i denne vakre våre mountain miljø», avslører Stojanovic, hvis utseende ble laget til den siste detalj.

«I begynnelsen spilte jeg noe som jeg har laget – drama, jeg elsker den dramatiske musikk, så er det starten gikk i klassisk stil, etter at han gikk til temaet i serien «Game of Thrones», som jeg elsket, så jeg bestemte meg for henne. Alt hva jeg gjør, se på meg, føler meg bra, finne meg i at melodiji, at først av alt jeg liker, og deretter vil det bli en fornøyelse å formidle og publikum. Etter at han igjen dro improvisasjon, og for slutten av kurset, noe som er oss med disse space mest kjente – det er Kumovo kolo på huset rytme, for å legge til blandingen, slik det bør,» forklarer hvordan han kjørte showet, og legger til mix, kom jeg opp med.

«Jeg hadde en visjon fra starten av. Jeg elsker å høre alles råd, men jeg har alltid bestemme hva som vil gå til slutt. Jeg valgte «Game Of Thrones», som meg og støttet produsent Ahmet og min far og meg, det er super reir», han er genial.

Hva er ytelsen endte kretser, særlig virkelig imponert juryen og publikum, og kilden «Nyheter» hevder at «detalj» som ble tilsatt komplett ytelse.

«Vet du hva, det er ganske normalt å forvente at publikum som best vil reagere på noe national, fordi det er musikk mer eller mindre alt vi lytter til hver dag. Men på den annen side, er vel alle elsker å høre den siden av den velkjente hits trekkspill, fordi det er ikke veldig ofte. Som vil bli forventer på slutten av banen etter veien begynnelsen, helt annerledes og sidene av temaer fra serien, med ulike kryssinger», spurte han.

Juryen var begeistret, og om hvordan de vil kommentar på hans prestasjoner Scepan var ikke å tenke på.

«Juryen ble imponert og nøt min ytelse. Det er hva jeg følte, publikum med på sine føtter, det ga meg enda mer vind i ryggen og ytterligere hevet selvfølelse. Jeg visste ikke engang strijepio enn andres kommentarer som for juryen, var det ingen grunn til å strijepim, jeg trodde på meg selv fordi jeg var klar», nevner han.

Šćepan vi får se i semi-finalen «Supertalenta» som i stor grad kommer.

«Akkurat nå tenker jeg bare på om denne konkurransen, fordi det er ventet på meg snart semifinalen. Allerede jeg er i ferd med å gjøre. Denne gangen vil det være og sceneopptreden, har jeg fått et mye arbeid rundt utarbeidelse. Det er også forestillinger og arbeid i Musikk-skolen, så om andre planer etter konkurransen,» sa Stojanovic.

Tolv
den første premie og to andre vant den renner gjennom landsbyer på den internasjonale og nasjonale konkurranser. Det er ansett som en stor opplevelse, og han hadde solističke konserter med klassisk musikk. Alle hans hjelp til å forberede seg til dette showet

Min barndom drøm jeg hadde for meg selv til å holde. Ser på konkurranse ‘talent’ meg selv jeg tenkte på den store scenen, og det er hva som skjedde. Jeg bestemte meg for å registrere deg, de umiddelbart akseptert søknaden min

Du har å gå et sted utenfor for å slå oppmerksomhet til deg selv

Alt hva jeg gjør, se på meg, føler meg bra, finne meg i at melodiji, at først av alt jeg liker, og deretter vil det bli en fornøyelse å formidle og publikum