Etter et års pause, brukere Hjem gamle Grabovac fra Risan, igjen vil ha muligheten til å finne seg i rollen som modeller og modeller, og takket være den tidligere miss Montenegro, Natasha Milosavljevic, som vil hendelsen til å organisere tredje gang.

I et intervju for «Nyheter», hun er oppdaget som modeller vil være de eldste modellene i Montenegro slitasje, hvordan er forberedelser, gitt at det vil vise holdes i morgen kveld, vil du, som i tidligere tider og musikalske gjest.

 

Milosavljevic er påpekt at på grunn av den epidemiologiske situasjonen, og det faktum at brukerne er Hjemme gamle Grabovac i en risikofylt kategori, dette året vil være publikum under forestillingen, men vil være interessert enn 18 timer på fredag, være i stand til å følge arrangementet direkte via elektronisk overføring, og på Facebook og Instagram sider domstarih_risan.

«Etter fjorårets bryte på grunn av situasjonen med pandemi koronavirusa vi har ikke engang tenkt på organiseringen av showet, fordi for oss i første omgang, helse til brukeren, og de ansatte ved Hjemmet Risan er svært alvorlig, skjønte situasjonen. I tillegg, de ble forbudt besøk, jeg husker da jeg var informert om situasjonen, og selv folk fra sosiale tjenester endret kolleger som arbeider på kjøkkenet, og alt for å bevare helsen til brukeren og hver av deres ære på det. De har alltid virket som en ekte team», fortalte hun Milosavljevic.

«Elektronisk overføring er grunnen til at han var den beste løsningen for dette året,» la hun til, og forklarte hvordan det kom til ideen om at dette året organisere den tredje Natten av mote i Hjemmet til gamle Grabovac.

«Brukerne er i seg selv uttrykk for et ønske om, og i tillegg til en rekke begrensninger, for eksempel manglende evne til tilstedeværelse av slektninger og venner av brukeren, så vi var fortsatt i stand til å lage et arrangement for dem. Ovaa arrangementet vil, selvfølgelig, være i samsvar med anbefalingene fra Institutt for offentlig helse i republikken Montenegro», lover samtalepartner «Nyheter», og trykk deretter avslører hvilke modeller som vil være fashion modeller og bære denne gangen.

«For utseende og lord og lady, denne gangen, vil være ansvarlig Vance ved Jelena Mandic. Alltid når du gjør en plan om at en del, for brukeren, jeg tar det til primært å være mennesker som er treg til å samarbeide, til å forstå poenget med denne hendelsen og for å skape en fin forholdet med modeller fra det første møtet. Og virkelig, igjen, har vi en full skutt, fordi brukere var begeistret for Hjort på fitingu og derfor hennes tilnærming. Jeg ble informert om at humanistisk og nesten organisert en hendelse som denne fyren,» fortalte hun Milosavljevic.

Hun bærer og inntrykk med forberedelsene til fashion show planlagt fredag.

«Brukere av den døende, og de ansatte de sende meg videoer der du kan se hvordan praktisere», delt det, og så oppdaget at mote modeller og fra Hjemmet til gamle Grabovac, samt tidligere tider har den fulle opplevelsen som deres profesjonelle kolleger, og kollega.

«For fruzure vil ta vare salon fra Kotor «Sanflower» mens makeup tegn allerede godt kjent som Farmasi, ved siden av dem og Dragan Škobalj som er ansvarlig for sminke. Dekorasjonen vil være ansvarlig for Glade Bryllup og Arrangementer. Hva gir meg glede er det som vil, i tillegg til etablering, hvilke brukere som har mottatt fra brenda Vensa, og andre gaver som er gitt AlfaTon og Farmasi», sa den tidligere miss Montenegro.

På slutten av samtalen, som han sier, vil denne gangen være den musikalske delen av der brukere Hjem gamle Grabovac, spesielt nyte.

«Det vil være mye kortere programmet fra den allerede nevnte grunner, men vi har ikke gitt opp på en musikk-programmet. Den musikalske gjest denne gangen vil være Daniel Alibabić», hun fant ut hun.