Sammensetningen av Tape, som gjør dere til Brødre Subotic (vokal), Miloš Pejović (gitar), Danilo Pendo (bass) og Ivan bakić telefoner (tromme), kunngjorde i midten av August og albumet «Rundt sfære» med ni sanger.

Albumet ble spilt inn i studio «Stevie», som ble produsert Stefan Pantović, og er tilgjengelig på digitale plattformer Spotify, Deezer, iTunes, Soundcloud og på deres YouTube-kanal.

«Vår intensjon var å finne hvordan eller plass er ikke nok, landet er allerede for lenge siden at det er ikke. Hvis vi godtar at det kom til å lukke ett kapittel av sivilisasjon, bare da kan vi jobbe i den andre retningen, noe som ville bety Teslijanski, fortsette å bygge noe for fremtidige generasjoner og for mine barn, for alle barn i landet», sa bandet.

«I slutten, det høres godt å flytte inn i et nytt samfunn med en høyere grad av bevissthet. I den nye tiden av ubegrensede ressurser og menneskelige ambisjoner. For å osvijestimo i deg selv hvordan energi kan være bærekraftig på flere måter enn én, og virkelig mulig. La oss bare si at de da ville bli og være nok», er det lagt til.

Arbeidet med albumet varte fra slutten av januar 2020. år til midten av juni 2021.

«Gjester på albumet er Stefan Pantović (beck vokal, gitar, og sint) og Ivan Ivanovic (tromme), og det er Zarija Pavicevic, som har spilt trommelen i bandet fra starten frem til sommeren 2020. året han deltok i etableringen av alle sanger, og albumet spilt inn sangen «Aldri nok, det er ikke’, ‘Rundt’ og ‘Podgoričanos’,» forklarte bandet Tape.

«For resten av sangene på albumet tromme registrert av Ivan Ivanovic. Stefan Pantović har bidratt til lyden obojivši ham, spille andre gitar, sintove og sang vokal,» sier uttalelsen.

Teamet samlet seg rundt bandet «Båndet» for første gang publikum presentert på en Sea Rock Festival 2013. året i Kotor, hvor de fikk komplimenter for den energiske ytelse, og et år senere gitt ut singelen og videoen til sangen «hater det».