Italia er i dag forbereder for demonstrasjoner, veisperringer, og potensiell forstyrrelse av økonomien med ikrafttredelsen av den nødvendige helse klaringer for ansatte.

Alle som ikke er vaksinert eller nylig helbredet fra kovida-19 må vise arbeidsgiver bevis på en negativ test på kovid at jeg betalte for, med trusselen om fravær fra jobb eller uskraćenja betale.

 

Mer enn 85 prosent av Italienerne over en alder av 12 år har fått minst én dose av vaksine, men å tre millioner av dem, som ikke er inokulert risiko for at de ikke la ankomst på arbeidsplassen.

Tusenvis av mennesker samlet seg i Roma sist lørdag på et rally hvor sammenstøtene brøt ut med politiet, og den nye protester seg over hele italia i dag og i morgen.

Port arbeidere i Trieste truer med å blokkere arbeid og lidelser er mulig i veitransport.

Generaldirektøren Konfetre, den italienske konføderasjon av transport og logistikk, Ivano Russo fortalte Frankrike trykk som av en total av 900,000 driver, kurer og ansatte i varehus på mellom 25 og 30 prosent har ingen helse-kortet.

Regjeringen tilbys gratis tester til arbeidstakere i havnen i Trieste, mens noen operatører terminal i Genova, foreslo at de tester seg selv betale.

«Det virkelige problemet for de grønne går til havnen i Genova, og også til alle porter vil bli road transport. Det kan bli kaos på fredag», sa han til avisen Republikken Robert Đuli fra union Uil.

Regjeringen har vedtatt å unngå en gjentagelse av vold forrige helg, som ble tilskrevet medlemmer av en liten gruppe ekstreme høyre Forca Nuova, som ifølge eksperter infiltrert blant demonstrantene.

Regjeringen til statsminister Maria Dragija forsvare helse passere siterer at det er en måte å unngå nye lockdown i Italia, en av de europeiske landene som rammes hardest pandemi, som er fra koronavirusa døde mer enn 130.000 personer, og BNP falt med 8,9 prosent i 2020. år.

Programmet for vaksinering det er mulig at frekvensen av infeksjon er lav i Italia, og dette året er forventet økonomisk vekst på 5,8 prosent, ifølge de siste prognosene i IMF.