FAA har falt noen restriksjoner på drone bruk mens utvider andre regler. For eksempel, det har nå autorisert drone operasjoner på natten og også tillatt droner til å fly over folk og flytte biler, Eiendomsmegler Mag rapportert.

FORSKERFORBUNDET video «- Vinduet til Lov» forklarer mer om hvordan de nye reglene kunne utvide bruken av droner av eiendomsmeglere. For eksempel, den nye Ekstern Identifikasjon Regel, som trer i kraft på September 15, vil gjøre det lovlig å gjennomføre drone operasjoner over folk for første gang. Som vil gjøre det mulig å lage luftig videoer av boliger i travle områder, slik som urbane leiligheter for eksempel.

Droner som flyr over folk vil ha å overføre opplysninger som kan identifisere om drone og sin operatør. Denne informasjonen vil være tilgjengelig for politiet til å hjelpe dem med å identifisere noen usikre flyr operasjoner. Nyere droner vil ha ekstern identifikasjon kringkasting funksjonalitet er bygget inn i dem, mens eldre droner trenger å installere evnen til å fly over folk lovlig.

En annen ny regel som gikk i kraft 16. Mars kan drone flyr operasjoner på natten, noe som kan åpne opp muligheten for å lage mer fortryllende flyfoto av et hjem i skumringen. Å fly om natten, sertifisert drone piloter trenger for å fullføre en oppdatert innledende test eller oppdatert tilbakevendende online trening diett for å kvalifisere seg. Drone må også være utstyrt med blinkende anti-kollisjon lys.

Katie Garrity, førsteamanuensis rådgiver i FORSKERFORBUNDET, sa i den videoen som disse er «spennende endringer» som vil skape flere muligheter for droner for å skape innovative og virkningsfulle markedsføring. «Men det er viktig at du er kjent med FAA’ s regler, samt eventuelle statlige eller lokale lover som kan ha betydning for drift,» sa hun.

Eksisterende krav fastsette at alle som flyr drone må ha en lisens til å gjøre det, og også være klar til å vise det på forespørsel fra politi. FAA ‘s regler, som først ble publisert i 2016, har også begrensninger på droner’ hastighet og vekt. I tillegg, droner er begrenset til å fly på visse høyder.

Eiendomsmeglere som ønsker å opprette flyfoto ved hjelp av en drone rådes til å få tak i en lisens og forsikring, eller å unnlate det, ansette en kvalifisert drone operatøren som har både et oppdatert sertifikat og forsikring.