AVSLUTT festivalen vil i år igjen for å etablere samarbeid med den berømte Amsterdam Dans Eventom (ADE), og den part som vil på fredag, 15. Oktober, som skal holdes på Faralda Kran-i, en av de mest spennende nattklubber og hoteller i verden, som ligger 50 meter over Amsterdam, på toppen av den monumentale bygg kran.

Hvordan er annonsert, AVSLUTT vil amsterdamskoj publikum og gjester ADE å presentere eklektisk lajnap av de mest anerkjente internasjonale leverandørens elektronisk musikk, som består av Anfisa Letyago, Dreper, DJ Jock, Daniella da Silva, Menneskelige Ria og Lieke Trienekens. Forestillingene starter på 17 timer, og vil bli overført direkte på Exitovoj Facebook side og YouTube-kanal.

 

Amsterdam Dance Event er den største festival for elektronisk musikk i verden, som bringer sammen alle de ledende, og kommer DJ ‘ s, produsenter, utgivere, agenter, event-arrangører, produksjon selskaper, og en rekke andre aktører i det globale elektroniske scenen, og vil bli holdt fra 13. 17. I oktober.

Festivalen programmet dette året har mer enn 350 hendelser. Den ADE vil dette året utføre Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, og mange andre respekterte global navn fra den elektroniske musikken.

Samarbeid med ADE går fra 2018. år, da hans AVSLUTT med hans, Men Sove musikk plattform, sluttet seg til, og i front av de viktigste representanter for musikkbransjen presentert av noen av de beste DJ talent fra vår region, for eksempel Marko Nastic, Ilija Djokovic og DJ Jock.