NAR undersøkelsen sier 36% av agenter allerede bruker mellom $50 og $250 per måned på tech, og at hele 23% bruker mer enn $500. Undersøkelsen, som ble spurt 3,104 online fag i juni, fant at nesten en tredjedel av de spurte tror at 5G vil ha størst innvirkning i de kommende månedene. Virtuell virkelighet også rangert høyt.

De respondentene sa også at de fem mest verdifulle eiendom teknologi verktøy som brukes i deres virksomhet var eSignature (78%), lokale MLS apps/teknologi (54%), sosiale medier (53%), lockboxes (48%), og videokonferanser (39%).

Det er interessant at 90% av de spurte sa de bruker Facebook i sin eiendomsmeglerbransjen, med 52 prosent bruker Instagram, 48 prosent er på LinkedIn, og 24 prosent bruker YouTube. Over halvparten av fagfolk i undersøkelsen sa at den eneste grunnen for å bruke sosiale medier, var det fordi de er forventet å ha en tilstedeværelse på sosiale medier. Noe som forklarer hvorfor så mange agenter har virkelig sviktet sosiale medier.

Dessverre, bare om lag 22% av de spurte sa real estate-teknologi, som hjelper dem med bly generasjon, og digital markedsføring plattformer imponert ca 15% av respondentene. Prediktiv analytics og mer komplekse teknologiske løsninger rangert svært lavt på NAR medlemmer » – lister. 54% av de som svarte sa at deres meglere gitt sine nettsider. Over halvparten av de spurte bruker for lite på konverteringer, i henhold til data 67% brukte $500 eller mindre prøver å få fører via noen form for teknologi. Til slutt, de fleste av de spurte sa at de lettelse opp på meglerhusene å tilby teknologiske verktøy.

Fra en teknisk ekspert synspunkt, jeg lurer på om noen av disse stoffene noen gang hørt ordtaket «Du får tilbake det du putter i?»Jeg tror dette var fra Ralph Waldo Emerson, men den som innførte det, mange eiendomsmeglere virke uvitende.