Tidligere, Coatue Management flyttet stor økonomisk støtte til Side når selskapet var en $1 milliard verdivurdering. Nå, Tiger Global Management, ICONIQ Hovedstaden, og D1 Capital Partners hoppet inn som Siden gjør store bølger før en forestående IPO.

Så langt er selskapet som tar sikte på å transformere personer i fast eiendom merker har hevet over $250 millioner kroner fra de nevnte og Matrix Partnere, Sapphire Virksomhet, Trinity Virksomhet, og 8VC i tidligere runder.

Side ledere sier selskapet forventer å dra et sted i nabolaget av $100 millioner i omsetning i år. TechCrunch forfatteren Mary Ann Azevedo rapporterte nylig at selskapet fellesskapet av agent partnere representerer over 15 milliarder dollar i årlig produksjonsvolum. Hun nevnte også at ved utgangen av 2021, Side forventer å lukke over $20 milliarder kroner i home sales. Dette vil gjøre San Francisco selskapet den 10. største megling ved salg i USA

Selskapet er for tiden mer enn 1800 partner agenter i California, Texas og Florida representerer en 200% år-over-år økning i agent-representert hjem salg på tvers av de tre operasjonelle markeder. Side sier de forventer å oppgi 15 flere markeder i år.

Fyren er Gal, Edward Wu, og Hilary Saunders (ovenfor) grunnlagt Side med ideen agenter er undervurdert måte. For folk i bransjen, forutsetningen at de beste meglerne gjøre det meste av de tunge løftene i privatmegleren appellerer. Du drar nytte av Siden, movers og shakers kan merke seg, og et resultat direkte fra kompetanse.

Siden fungerer med agenter og team for å skape og markedsføre sine unike boutique-merker, noe mange topp agenter forsøk alene, men ofte mislykkes på. Siden er forskjellig fra andre meglerhusene fordi det er en plattform snarere enn en merkevare. Dette gjør plattformen usynlig, white-label, som gjør det mulig for behandlere uavhengighet, til å være standouts, og som umiddelbart mer effektiv.