Mote of commerce of Montenegro, han vil sørge 29. utgaven av Uken av mote og 16. 20. November i Podgorica, melder arrangørene.

Listen over deltakere er ikke ferdig ennå, fordi i henhold til arrangørene, det er forventet å bekrefte et par modih designere fra Montenegro og regionen.

 

«Designere som har annonsert sin deltakelse til nå, de Milena Vujacic, som vil åpne på søndag av mote, Marina Banovic Džuver, Håper Koljenšić, Maria Rosaria Vendito, Atelier Anna, Simon og Milena Đurđić, som vil lukke denne måten arrangementet,» the Fashion Av Montenegro.

«Dekselet bildet vil fungere Nikola Pejovic, makeup Mary Sukovic, hårklipp Hus av mote og skjønnhet, Zoran, og oficiajlni fotografer er: Nikola Pejovic og Peter Kasalica. Etter partiet vil, etter hver natt, eller vis, til å være organisert i Centre Ville -. For landskapet vil være ansvarlig for at studien Uke», er det lagt til.

«Fashion week, og denne gangen har en humanitær øyeblikk i rammen av hendelsen. Også, Mote of commerce of Montenegro, som alltid gir støtte til unge designere med Fakultet for design og multimediju UDG, og det vil skje, og denne gangen vil introdusere studentene til Fashion design», oppdaget han Srdja Lubarda i forkant av Mote chamber of commerce.

Det offisielle navnet på årets 29. edition er Somersby Fashion Week Montenegro, og showet vil bli avholdt i den nylig åpnet studio Dragutinovic i Bandićim, med unntak av den første natten når åpningen skal være ved Capital Plaza.

«Fashion of commerce of Montenegro vil denne gangen ta vare på alle de epidemiologiske tiltak for Institutt for Offentlig helse i republikken Montenegro», sa organisasjon.