Visste du at, og i tillegg til alt vi nå vet hvor ille røyking er, offisiell statistikk viser at hver syvende innbygger av planeten røyker?

Imidlertid, for en rekke kontroverser i det offentlige, som senere førte til feilinformasjon, de fleste er overbevist om at med sigaretter najštetniji nikotin, selv om dette stoffet nesten et halvt århundre bruk i terapi uttak fra røyking.

 

Hva så skaper den mest skade?

Vitenskapen har bevist at det oppstår problemer med utslipp av skadelige stoffer under forbrenningen av en sigarett. Nikotin, som er naturlig finnes i anlegget av tobakk, er den primære årsaken til sykdommer assosiert med røyking, men det er ikke uten risiko, og avhengighetsskapende.

Sigarettrøyk, generert av en brennende sigarett inneholder mer enn seks tusen stoffer, hvorav 100 kategorisano som skadelige eller potensielt skadelige.

Oppvarmingen som en mulig del av løsningen

Takket være teknologi og resultatene av vitenskapelig forskning, utviklet alternativer som ikke produserer røyk fordi jeg ikke brenne tobakk, men varmer opp, noe som medfører lavere risiko.

Gitt at det ble funnet å faktisk brenne tobakk produserer det største antall av skadelige miljøgifter, eliminering av denne prosessen, jo mindre skadelig bezdimne alternativ for å redusere antallet fordi det produserer 95 prosent mindre skadelige bestanddeler sammenlignet med sigaretter.

Men disse alternativene er ikke helt risikofri, fordi bruk av tobakk som inneholder nikotin, som er vanedannende.

Også, det er viktig å peke på, hvis de er produsert under strenge standarder for kvalitet og sikkerhet, og slike ordninger kan bli funnet på oss som enheten IQOS, som er basert på teknologi for oppvarming av tobakk, kan være en god erstatning for personer som ellers ville fortsette å røyke sigaretter.