Det amerikanske forlaget DC Comics» annonsert på dagen for å øke bevisstheten om BEFOLKNINGEN+ befolkningen er ny Superman bifil, og det vil være fokus på ny utgave av tegneserien å være i et kjærlighetsforhold mellom superhelt og journalist Jay Nakamura.

Tenker på hvordan det ville Superman så i dag, Tom Taylor, skaperen av tegneserien «Superman: Sønn Kal-El», som John Kent tar kappen fra sin far Clark, fortalte BBC at han mener at en gikk glipp av en stor sjanse hvis arving til Clark Kent var en annen «rett» person.

 

Hvordan Taylor er nevnt, og selv før han presenterte ideen om John Kent som biseksualcu, ble han fortalt at «DC Comics» allerede tenker om ideen.

«I de siste årene har det vært en veldig stor overgang – før fem eller 10 år, dette vil bli mye vanskeligere, men nå ideen har blitt akseptert,» forklarte Taylor.

Reaksjonen til folk på denne nyheten, sier han, og de var veldig positive.

«Det er menneskene som brast i gråt da de leste denne nyheten, og de som sier at de ikke engang kunne forestille seg at for livet av meg se at Supermann, den mest kraftfulle tegneserie som en superhelt, ser ut som dem,» sa Taylor.

Som tidligere annonsert, ny utgave av en tegneserie som er ventet i November, ifølge Tanjug.