I en joint research universitetet i Nottingham, Bristol og Swanseau, publisert i Journal of Sex Research, single mennesker som er på utkikk etter en bedre halvdel besvart spørsmålet om hvem som er den ideelle antall seksualpartnere før de ville, hvor ville at personen var attraktive.

De fleste sa at de leter etter en partner som er seksuelt erfaren, men fortsatt ikke for mye. Det er interessant å menn og kvinner i denne kampen: jeg ønsker ikke å starte et forhold med den uskyldige, men selv med seksuelt promiskuitetnim personer. Jo høyere tall, personen er mindre attraktive.

Forskere har stilt spørsmål ved de 188 personer, inkludert 104 kvinner. Når de var ute etter bare en affære, kvinner er ikke ansett som interessant menn som hadde mer enn seks partnere, mens menn mistet interessen når antall krysset elleve.

Begge kjønn mente at det ideelle antall tidligere partnere – tre. Det er imidlertid forskjellige når det kom til potensielt langsiktig forhold.

Da de fleste av respondentene svarte at det ville være en ideell partner for dem var med det nummer to bak.

Grunnen er enkel: folk er redd for at jo høyere antall av tidligere seksuelle partnere, jo større er sannsynligheten for suksess vil være lurt.

«I motsetning til populære tro troen på at promiskuitet hos menn tolerere, og på kvinnen, og menn og kvinner til uttrykk som motstand mot å upuštanju i et forhold med noen som har en rik seksuelle fortid», skrev forfatterne.

Den eneste forskjellen er at menn er mer villig til å engasjere seg i et forhold med den uskyldige eller folk med mindre seksuell opplevelse. Dette må tas i betraktning, og at alle respondentene var i trettiårene, så det er meget mulig at forskjellige holdninger i andre år.

Ytterligere forskning viste at menn ble inkludert i studien hadde et gjennomsnitt på 8,4 partner, og kvinner rundt 5,81.

Selvfølgelig, vi skal huske på at antall seksualpartnere de fleste lie – menn ved å øke antall og kvinner er synkende.