Zagreb label Suzy 12. Oktober 1979. året annonsert den første singllicu gruppe Azra med sanger Branimir Johnny Štulića -«hva gjør du» og «Balkan».

Deres første sangene Hun skrev om i juli samme år i studio MM i Zagreb med kameramann fredag Kantardžijevim og produsent Hussein Hasanefendićem Husom, leder av bandet snekkere. Siden bandet, faktisk, har ennå ikke blitt endelig tar form, og de gjorde ham bare en gitarist/vokalist Johnny Stulic og trommeslager Boris Leiner, i studio hjalp dem Zlatko Miksić Fuma, bassist steamroller, Mladen Jurcic som en backup-sanger og Hus som spilte gitar.

 

Sangen «Balkan» Stulic skrev for mange år siden og i den første versjonen hadde sevdah tone. Etter zagreb konsert Pankrta fått ny energi og endret teksten, som viser hvordan ytelsen slovensk punkere var en inspirasjon for Johnny:

«Barbere skjegget mitt bart, jeg ser ut som Pankrte, men jeg har Fender vil du se konserter, Balkane, Balkane, Balkane min…»sa den daværende versjonen av teksten.

I henhold til noen, sangen var bare rå uslipte diamant, den andre var – spesielt med en slags avstand – feiret som en nøkkel arbeidet med den nye bølgen, men publikum reagerte umiddelbart og «Balkan» ble en hit. Kort tid etter skytingen Azra er mottatt og bass. Et medlem av gruppen ble Mišo Hrnjak og nå er de allerede klar for et par måneder senere, igjen inn i studio og begynn å spille inn debut-album.

Interessant ting er at det, etter utgivelsen av denne ene, Jasenko Time Egg, som allerede var en stjerne fordi han er Skitten på teater annonsert den første album, sa han Štuliću at han vil løpe naken fra Zvečke, berømte barer i sentrum av Zagreb, som i forkant av HNK hvis «som sin «Balkan’ noensinne oppnå noen form for suksess».

Sangen ble en hit, men den Time ikke ta av og kjøre naken. Så, minst, sier zagreb urban legende…