Ny teknologi er i stadig utvikling, utskifting av eldre teknologi med elementer som er raskere og mer effektiv. De fleste hjemme-teknologier som er laget for å spare folk for tid og gjøre deres liv lettere. Selv om noen av disse teknologiene er trender som ikke noen gang bli utbredt i husholdninger, mange er her for å bli som sine produsenter gjør kontinuerlige forbedringer. Her er tre hjem teknologier for å sjekke ut.

 

1. Støvsuging Roboter

Borte er de dagene hvor det er nødvendig å slepe tunge vakuum rundt for å rengjøre alle gulvene i huset. Nå er det automatiserte vakuum apparater som vil gå rundt i huset uten at du trenger å gjøre noe i det hele tatt. Disse roboter vandrer rundt i huset for en time eller så på et bestemt tidspunkt på dagen, vanligvis når huset er ledig så ikke til å bry beboerne. Høyere-end robot støvsugere kan adlyde talekommandoer til å rydde i en bestemt posisjon on-demand, samt lære og huske utformingen av huset.

2. Nye Telefoner

Mens de fleste mennesker i dag bruker mobiltelefoner, eie et andre hjem telefonen er fortsatt nødvendig hvis du bor et sted med en dårlig celle-signal eller krever konferansesamtaler evner som din smarttelefon ikke har. Voice over Internet Protocol telefon er en nyere teknologi som erstatter den faste telefon, og gir deg mulighet til å foreta anrop via en internett-tilkobling. I motsetning til en fasttelefon, en VoIP-telefon tillater multi-part ringer og evnen til å velge din retningsnummeret, uavhengig av hvor du bor.

3. Smart Kjøleskap

Smart kjøleskap slå denne allestedsnærværende apparatet til noe mer enn bare en boks til å oppbevare og holde maten kald. Koblet til internett via Bluetooth eller wifi, smart kjøleskap komme med fordeler som:

Gjør turer til butikken enklere ved at du kan se hvilke ingredienser som du allerede har i kjøleskapet ditt i sanntid-uansett hvor du er
Gir deg muligheten til å fikse vedlikehold problemer tidlig ved å varsle om behov for å endre et filter eller justere dårlig luftsirkulasjon
Hjelper deg å spare på strømregningen ved å automatisk justere temperaturen i apparatet som trengs
Mens disse smarte hvitevarer kan være dyrt å kjøpe, de er en god investering som hjelper deg å spare penger på mat og energi kostnader i det lange løp.

Hvis du ønsker å kjøpe en splitter ny enhet eller bytte en gammel en, bør du vurdere å kjøpe en av disse nyttige hjem teknologier.